Om bogen

“Jeg måtte kende sandheden, jeg måtte vide, hvordan det hele hang sammen. Scientology var mit livsgrundlag. Hvis det hele var en stor løgn, kunne jeg ikke fortsætte med at leve, som jeg gjorde. Der var ingen vej tilbage nu.”

Efter at have lagt hele sit voksne liv – og millioner af kroner – i den religiøse sekt Scientology vender Robert Dam sig imod organisationen, vel vidende at det kan koste ham hans kone Tina, de to døtre, alle de nærmeste venner og jobbet. Men tvivlen er for stor, og historierne om magtmisbrug, manipulation og en pengegrisk ledelse er blevet for mange.

Som 20-årig takker han ja til en gratis personlighedstest fra en smilende dame på Vesterbrogade. Vejen ind i Scientology ligger lige for, og hurtigt stiger den talentfulde, unge mand i graderne – åndeligt såvel som professionelt, hvor hans forretningsevner giver genlyd helt op i topledelsen i USA. Men da der skal findes en syndebuk for det vigende medlemstal, møder han en kynisk og særdeles håndfast side af den organisation, der har lovet ham frelse.

AFHOPPEREN er Robert Dams personlige beretning, men fortæller også den utrolige historie om Scientology og grundlæggeren L. Ron Hubbard – fra den spæde start i USA i 1950’erne, over de dramatiske år på evig flugt fra skattemyndighederne til Hubbards mystiske død på en øde ranch i 1986.

Læs Robert Dams dramatiske fortælling i AFHOPPEREN – Mine 20 år i Scientology.

Bogen udkommer den 28. september 2011 på
     

Reklamer